FÖRETAGSALMANACKA, EN PERFEKT GIVEAWAY


Stärk ert varumärke med en egendesignad almanacka / filofax! Almanackan är en perfekt giveaway till era kunder och leverantörer, eller varför inte stärka företagsandan genom att ge en till era anställda.

 

Almanackan har ett skyddsomslag i frostad plast, allt för att den skall tåla lite slit och släng. Egen design på framsidan och 4 st fotosidor med plats för bilder på tex. er personal eller produkterna ni marknadsför. Den innehåller 12 Månaders veckoplanering och ni bestämmer själva när ert kalenderår sätter igång. Välj själv färg och design på veckouppslagen, ni kan till och med lägga in förtryckta "reminders" på specifika datum.

 

Almanackan håller standard filofax format, A5 dvs. 140 x 210 mm och är ca 12 mm tjock. Detta gör att man enkelt tar den med sig överallt, samtidigt som man har gott om utrymme för sina anteckningar i almanackan.

 

Ni kan välja att designa den helt och hållet själva här på sidan, eller så kan vi vid större volymer enkelt ta fram ett förslag till er.

 

Vill ni läsa mer om de olika funktionerna och tillvalen kan ni klicka här.

 

Möjligheterna med almanackan är många, det är egentligen bara fantasin som sätter gränserna. Priset för 1 almanacka är 199 kr exkl. moms, men det faller markant vid ökad volym. För offert, vänligen maila på offert@tryckdig.se

 

Vill ni sätta igång direkt och designa er egen almanacka så klickar ni här.